UAE driving licence expired years ago? Here’s when you must retake driving tests
What the source said
“UAE driving licence expired years ago? Here’s when you must retake driving tests”
Dubai: Motorists in the UAE whose driving licences have remained expired for more than ten years will have to undergo theory and practical driving tests before they can renew them under federal traffic regulations taking effect on January 1, 2027. The requirement is outlined in Article 76 of Cabinet Decision No. 174 of 2026, which approves the Executive Regulation of Federal Decree-Law No. 14 of 2024 on the Regulation of Traffic. Get updated faster and for FREE: Download the Gulf News app now -…
Read at Gulf NewsReported by one source so far. It is confirmed when a second, independent source reports the same thing.